He realitzat un màxim de 31 enqustes, i els resultats han estat força positius, ja que pensava que la gent no enteneia massa sobre l'Astronomia.
Però ha estat tot al contrari, ja que la majoria saben força coses, tot i que nomès les bàsiques.
També estic força content degut a que han valorat el meu blog molt positivament.
A la majoria els agrada força l'Astronomia, i aixó també em fa sentir força el·logiat, degut a que  veig que no sóc l'únic a qui li agrada.

Crec que la gent s'hauria d'interessar més per aquests temes, ja que de fet, depenem de l'evolució de tot l'Univers, ja que, si per exemple s'apagués el Sol, cosa que encara quede molts milions d'anys, però sinó, la espècie humana s'extingiria.
També crec que s'haurien d'interessar més sobre aquest tema ja que l'Univers costa molt d'entendre, i jo considero que qui sap parlar sobre l'Univers, es pot creure un gran sabi, ja que opino que és una cosa molt subrealista, per que costa molt d'imaginarte una immensitat tant gran...



Qüestions 1 i 2:












-La gent valora força aquest hobby, i a molta gent li agrada bastant, degut a que hi ha hagut 7 persones que han valorat com a vuit, i 7 persones que han valorat nou.
També he pogut veure que hi ha gent que coneix més de tres constel·lacions i aixó és força positiu.

 Qüestions 3 i 4:




-Les estadístiques diuen que un 70% dels enquestats diuen que n'han sentit a parlar bastant sobre l'Astronomia.
També he pogut veure que hi ha gent que no sap ni quants planetes hi ha al nostre Sistema Solar, i crec que aquesta qüestió és bastant de nivell bàsic...


Qüestions 6 i 7:






-La majoria creuen que és la segona opció cosa que és la correcta, per tant sé que encara hi ha gent que entèn i sap sobre el meu hobby.
La pregunta 7 l'han contestada tothom bé, cosa que és força normal per què conceptes com saber en quina galàxia pertanyem és bàsica.




 Qüestions 8 i 9:




-El 85% diuen que han visitat un planetari, i per tant crec que aixó és bó pels coneixements de tothom.
També he observat que a la majoria els agrada força mira els estels, ja que creuen que és una activitat força relaxant i que serveix per fixar-nos en l'inmensitat de l'Univers.



Qüestió 10:



-La majoria valoren molt bé el meu blog, cosa que comporta una gran satisfacció.



Les conclusions que he pogut treure d'aquestes enquestes han estat que la gent no s'interessa massa sobre aquest tema, però tot i així m'ha sorprès degut a que la gent sap força coses sobre aquest tema.
La gent sap el bàsic, és a dir, la majoria saben que pertanyem a la galàxia de la Via Làctea, però alguns no saben quants planetes hi ha al Sistema Solar.