En el meu blog, podràn assabentar-se de moltes coses interessants, ja que crec que l'Astronomia actualment no està massa valorada, principalment perquè no és un tema que es parla normalment en una conversa.
Intentaré que el meu blog es decanti, a més de la branca de l'Astronomia interplanetària, a alguns fenòmens terrestres, com ara les erupcions volcàniques, terratrèmols, etc.
En aquest blog, intentaré ensenyar a tothom l'importància que té divulgar sobre aquest tema, ja que des de l'antigor, en l'edat dels maias i inques, ha sigut sempre un tema molt supersiticiós, com per exemple abans quan hi havia un eclipsi, tothom creia que era la fi del món, i com es veu actualment, és un fenomen molt normal.
En aquest blog incluiré imatges i informació sobre el tema de l'Astronomia, que com he dit abans, crec que hi hauria d'haver més gent que s'hi fixés i que reflexionés sobre com pot ser de gran l'Univers, que comparat amb tota l'inmensitat, l'ésser humà no és res, i sobretot reflexionar de com pot ser que haguem sigut capaços de sobreviure i arribar a tenir l'habilitat de la raó amb unes condicions tan exactes com aquestes.
Enfí, espero que els agradi aquest blog! Moltes gràcies per visitar-lo!


Aquí una imatge espectacular d'una galàxia!